Easy Peasy
Resultaten voor lokale peulvruchtketens
Lokale peulvruchten vormen een belangrijk onderdeel van de eiwittransitie. Wat is de stand van zaken qua beleid, teelt, verwerking, productie en vermarkting van soja, kikkererwten, gele erwten, droogbonen en edamame? Hoe kan de toekomst van deze lokale peulvruchten voor humane voeding eruitzien? En waarom is het belangrijk dat we hierop inzetten?
De resultaten van onderzoeksprojecten KIKET, PeaPact, KIPEi, LoCoSoy en Een Oesterzwamburger Vol Eiwitten worden samen voorgesteld. Het programma met binnen- en buitenlandse sprekers loodst je doorheen het volledige ketenverhaal van deze gezonde, duurzame en eiwitrijke smaakmakers.
De interactieve studiedag biedt:
• Kennisverbreding: verdiep je in een specifiek peulvruchtdomein zoals beleid, teelt, verwerking, productie of vermarkting
• Nieuwe inzichten: verkrijg nieuwe inzichten via good practices en overkoepelende conclusies over lokale peulvruchten
• Inspiratie: laat je inspireren door (internationale) experten
• Netwerkmogelijkheden: ontmoet actoren uit de hele peulvruchtketen
Meer info en inschrijven via deze pagina.
Inschrijven
Gratis inschrijven kan vanaf 30 november 2023